SEAS 2024: Ultima oră

SEAS 2024: Ultima oră
vineri, 12 iulie 2024

Spectacolul Ultima oră, producție a Teatrului Nottara din București, se joacă pe 12 iulie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în cadrul ediției SEAS 2024.

În redacția unei obscure și falimentare gazete, într-o dimineață, plictiseala se transformă în adrenalină pură. În locul foiletonului obișnuit, în coloanele ziarului Deșteptarea apare din greșeală un articol cu potențial de bombă, ce dinamitează liniștea unei persoane extrem de influente, celebre și bogate. Întreg arsenalul de corupție se pune în mișcare pentru reducerea la tăcere a inocentului profesor Andronic: intimidarea, amenințările, mituirea presei, traficul de influență. În societatea tuturor timpurilor, lipsa de scrupule și duplicitatea se manifestă identic. Dar, în final, vor câștiga inteligența, dragostea și pasiunea pentru istorie. Teatrul Nottara readuce Ultima oră pe scenă, la 48 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu (1975) cu George Constantin în rolul lui Bucșan. Un text mereu actual, în regia lui Erwin Șimșensohn și scenografia Carmencitei Brojboiu. 


Autor: Mihail Sebastian
Regia: Erwin Șimșensohn 
Scenografie (decor și costume): Carmencita Brojboiu
Sound design: Alexandru Suciu
Lighting design: Daniel Klinger
Durata spectacolului: 2h30, cu pauză

Distribuția: Gabriel Răuță, Ada Navrot, Gavril Pătru, Daniela Minoiu, Alexandru Mike Gheorghiu, Dani Popescu, Cristian Șofron, Claudiu Romila, Vlad Bălan, Ana Radu, Ioana Calotă, Crenguța Hariton, Andreea Măcelaru Șofron

Biletele se pot achiziționa de pe mySTAGE.ro sau de pe Bilet.ro.