SEAS 2024: Cancún

SEAS 2024: Cancún
sâmbătă, 13 iulie 2024

Spectacolul Cancún, producție a Teatrului Nottara din București, se joacă pe 13 iulie, de la ora 21:00, la Grădina Tomis, în cadrul SEAS 2024.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă în faimoasa stațiune Cancún se transformă pentru cuplurile Reme – Vicente și Laura – Pablo, căsătoriți și prieteni de douăzeci și cinci de ani, într-un moment al adevărurilor nespuse și al dorințelor secrete, într-un joc al lui „ce-ar fi fost dacă…”. Cum ar fi evoluat viața personajelor dacă partenerul de viață ar fi fost altul, dacă ar fi avut o altă meserie, dacă ar fi fost mai fericite făcând alte alegeri. O comedie subtilă de dialog și de situație, Cancún este, în același timp, o meditație asupra felului în care de multe ori un eveniment ce pare nesemnificativ schimbă pentru totdeauna cursul vieții. Se mai poate schimba ceva, mai sunt posibile un nou început, o nouă iubire?

„Cancún este un spectacol despre fragilitatea relațiilor umane. Despre cât de relativă și ambiguă e fericirea în cuplu, în viață în general. Despre frustrări adunate în zeci de ani, care izbucnesc violent în prezentul concret și în lumi imaginare ale psihicului fiecăruia dintre noi. O comedie amară despre descompunerea senzațiilor sufletești cele mai intime, despre cât de sublimă, dar și ridicolă e viața însăși. Cancún e despre noi toți, aflați uneori față în față cu noi înșine.” (Felix Alexa)


Autor: Jordi Galcerán
Traducere: Luminița Voina-Răuț
Regia: Felix Alexa
Scenografie (decor): Andrada Chiriac
Lighting design și ilustrația muzicală: Felix Alexa
Muzica originală: selecția a fost realizată din muzica originală compusă și interpretată de Alexander Bălănescu 
Durata spectacolului: 2h30, fără pauză

Distribuția: Cerasela Iosifescu, Gabriel Răuță, Ada Navrot, Alexandru Jitea
 

Biletele se pot achiziționa de pe mySTAGE.ro sau de pe Bilet.ro.