Știri

BE.SAFE - Best Summer Art Fest Constanța 2020

29-12-2019

Teatrul de Stat Constanța, Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța sunt organizatorii Stagiunii Estivale Best Summer Art Fest – BE.SAFE – Constanța 2020, care cuprinde evenimente culturale diverse, ce se desfășoară în spații adecvate, în aer liber.

În această perioadă, evenimentele culturale pot avea loc exclusiv în aer liber, așadar am găsit potrivit prilejul pentru a lansa ideea stagiunii estivale, care a avut o lungă tradiție pe litoral și care nu ar trebui să lipsească, de acum, în fiecare vară. Constanța este destinația de vacanță preferată de turiști în sezonul estival și, practic, își dublează astfel populația.

Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Teatrul de Stat Constanța vin în sprijinul localnicilor precum și al vizitatorilor, printr-un program cultural consistent. Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Centrul Cultural Județean „Theodor T. Burada”

De-a lungul unei perioade îndelungate, de o lună și jumătate, au loc reprezentații ale unor spectacole de teatru, concerte, lansări de carte, proiecții de filme selecționate la festivaluri internaționale, spectacole de stand up comedy și improvizație, spectacole și ateliere de creație pentru copii, seri dedicate minorităților naționale, spectacole de folclor.

Citeste mai mult