Știri

SPECTACOLUL „LA ACADEMIE” SE MUTĂ LA CASA DE CULTURĂ

25-07-2024

Din cauza prognozei meteorologice, care anunță ploaie la Constanța, în această seară, spectacolul „La Academie”, care trebuia să aibă loc la Grădina Tomis, în aer liber, astăzi, 25 iulie, de la ora 21:00, se mută la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ora rămâne aceeași, 21:00. Accesul se va face pe intrarea laterală, dinspre parc.

Spectacolul „La Academie” de Alexandra Felseghi, regia Andrei Măjeri, o producție a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani, este programat în cadrul   Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2024.

 

Citeste mai mult

SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI - Ediția a treia, CONSTANȚA, iulie – septembrie 2024

10-07-2024

Teatrul de Stat Constanța organizează, în perioada iulie - septembrie, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, ediția a treia, al cărei finanțator este Consiliul Județean Constanța, iar partener principal – Primăria Constanța. Anul acesta SEAS are și un sponsor principal, furnizorul de energie PPC.

Citeste mai mult

Teatrul de Stat Constanța – din nou pe lista câștigătorilor premiilor UNITER

28-05-2024

 

De patru ani, nicio Gală UNITER nu trece fără ca numele Teatrului de Stat Constanța și titlurile spectacolelor montate pe scena constănțeană să fie menționate, atât la anunțarea nominalizărilor, cât și la decernarea premiilor.

 

Citeste mai mult

Echipa Teatrului de Stat Constanța pleacă în turneu, în timp ce la Sala Studio încep lucrările de renovare

30-04-2024

Stagiunea 2023 – 2024 a Teatrului de Stat Constanța s-a încheiat cu avanpremiera spectacolului „Casa Bernardei Alba”, iar în lunile mai și iunie, trei dintre spectacolele din repertoriu au fost selectate pentru participarea la mai multe festivaluri. În același timp, Sala Studio va intra într-un proces de renovare, absolut necesar.

Citeste mai mult

„Casa Bernardei Alba” de Federico García Lorca – revine după 50 de ani pe scena teatrului din Constanța

24-04-2024

Avanpremiera spectacolului „Casa Bernardei Alba” de Federico García Lorca în regia Dianei Mititelu a fost programată la Teatrul de Stat Constanța în datele de 26 și 27 aprilie, de la ora 19:00.

Citeste mai mult

Directorul Teatrului de Stat Constanța va coordona artistic Gala Tânărului Actor HOP 2024

08-02-2024

Ediția a 27-a a Galei Tânărului Actor HOP 2024 îl va avea ca director artistic pe regizorul Erwin Șimșensohn, directorul general al Teatrului de Stat Constanța (TSC), a decis senatul UNITER (Uniunea Teatrală din România).

Citeste mai mult

Ziua Culturii Naționale

21-12-2023

Cu ocazia zilei culturii naționale, Teatrul de Stat Constanța vă invită la o reprezentație a spectacolului „Maria Tănase. O poveste.”, regia Carmen-Lidia Vidu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm!

Citeste mai mult

Teatrul de Stat Constanța, premiat la Gala revistei culturale „Rinocerul”

04-12-2023

Teatrul de Stat Constanța a fost premiat în cadrul Galei revistei culturale „Rinocerul” 2023, cu două premii în domeniul artelor spectacolului.

Citeste mai mult

Autostrada spre teatru – ediția a treia

16-11-2023

„Autostrada spre teatru” se aglomerează la început de decembrie. 

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, Teatrul de Stat Constanța organizează a treia ediție a programului cultural „Autostrada spre Teatru”. Oferim publicului bucureștean șansa de a vedea cea mai recentă premieră a TSC printr-o experiență complexă.

Citeste mai mult

Teatrul de Stat Constanța – festivalurile lunii octombrie

07-11-2023

În luna octombrie, Teatrul de Stat Constanța a fost invitat la alte câteva festivaluri importante din țară: Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2023, Festivalul Internațional de Teatru Tânăr Excelsior - „X-Fest” 2023, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău și Festivalul Național de Teatru, desfășurat la București și organizat de UNITER.

Citeste mai mult