În curând: SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, Constanța, 7 iulie – 31 august 2022

În curând:  SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, Constanța,  7 iulie – 31 august 2022
16-06-2022

După încheierea, cu două premiere importante, a stagiunii teatrale 2021 – 2022, Teatrul de Stat Constanţa se află într-o perioadă de participări la festivaluri naţionale şi internaţionale, dar şi de pregătire a stagiunii estivale, care, anul acesta, va fi un adevărat regal cultural, cu peste 40 de spectacole invitate din toată ţara, precum și spectacole din repertoriul propriu, concerte, expoziții şi altele.

SEAS 2022 – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului este un eveniment conceput pentru a oferi constănțenilor, dar și turiștilor care aleg litoralul românesc pe perioada verii, șansa de a vedea o selecție variată de spectacole de teatru și muzică de pe scenele din întreaga țară.

Reprezentațiile vor avea loc la Teatrul de Vară Soveja și pe scena special amenajată în Parcul Arheologic din centrul orașului.

Rămâneţi alături de noi, atât pe website, cât şi pe paginile Facebook: Teatrul de Stat Constanţa şi SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța, pentru a fi primii care află programul spectacolelor.