SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI - Ediția a treia, CONSTANȚA, iulie – septembrie 2024

SEAS - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI - Ediția a treia, CONSTANȚA, iulie – septembrie 2024
10-07-2024

Teatrul de Stat Constanța organizează, în perioada iulie - septembrie, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, ediția a treia, al cărei finanțator este Consiliul Județean Constanța, iar partener principal – Primăria Constanța. Anul acesta SEAS are și un sponsor principal, furnizorul de energie PPC.

Spectacolele sunt programate la Teatrul de vară Soveja, la Grădina de vară Tomis, la Casa de cultură, în sala Ovidiu a Hotelului Continental Forum, la sala Club SNC, la BCR Youth Hub de pe faleză și în Parcul Gării, unul dintre obiectivele stagiunii fiind de a activa cultural cât mai multe spații din oraș.

În cadrul SEAS, publicul constănțean și turiștii veniți la mare au ocazia să vadă unele dintre cele mai bune spectacole de teatru și concerte produse în România, dar și spectacole invitate din afara țării.

SEAS devine, de la an la an, un eveniment cultural major al întregii comunități constănțene. SEAS a reușit o mobilizare fără precedent a tinerilor din Constanța, elevi și studenți, programul de voluntariat având, de la an la an, o creștere impresionantă. Dacă anul trecut au fost aproximativ 50 de voluntari, în 2024 numărul celor înscriși a ajuns la aproape 200.

În plus, din ce în ce mai mulți reprezentanți ai comunității oamenilor de afaceri doresc să sprijine SEAS. O fac anul acesta fie ca parteneri HORECA, oferind vinul festivalului (Caii de la Letea) sau discounturi spectatorilor care arată un bilet la teatru (Zoom Beach, Barissimo, Popina, Mangia Mangia, Rozmarine, Bueno), fie prin punerea la dispoziție a unor spații de joc și de organizare (Hotel Continental Forum, BCR), fie ca partener de mobilitate, oferind autoturisme spre folosire în organizarea stagiunii (Cardinal Motors), fie prin punerea la dispoziție a unor spații pentru promovarea evenimentelor (City Mall).

Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța, de la spațiile de joc, cu câteva ore înainte de reprezentații, sau online, pe platformele Mystage și Bilet.ro.