SEAS 2024: Piciul

SEAS 2024: Piciul
duminică, 04 august 2024

Spectacolul Piciul, producție a Teatrului ”Regina Maria” din Oradea, se joacă pe 4 august, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, în cadrul SEAS 2024.

Una dintre capodoperele cinematografiei mute realizate de Charlie Chaplin se transformă într-un musical plin de viață și emoționant pe scena Teatrului Regina Maria.

Povestea este una în ramă: Charlie Chaplin, regizor de film, în timp ce este pe platoul de filmare și ține un discurs angajaților săi, află o veste tristă. Dar tot acest moment este întrerupt de un puști, care fuge de poliție și îl roagă pe regizor să se prefacă că este tatăl lui. De aici pornește ideea unui film emoționant, dar plin de umor, în care protagoniștii sunt un geamgiu sărac și un copil orfan, care trec împreună prin fel și fel de peripeții.


Autor: Un musical în 2 acte în amintirea lui Charlie Chaplin, pe un text de Pozsgai Zsolt
Regie: Halasi Imre
Scenografie: Irina Chirilă (decor) și Amalia Judea (costume)
Durata spectacolului: 3h, cu pauză

Distribuția: Daniel Vulcu, Luca Bran/Rareș Roșu, Ioana Cheregi, Ioana Dragoș Gajdó, Georgia Căprărin, Alexandru Rusu, Tudor Manea, George Dometi, David Constantinescu, Pavel Sîrghi, Eugen Neag, Sebastian Lupu, Ciprian Ciuciu, Lucia Rogoz, Anda Tămășanu, Giorgiana Coman, Anca Sigmirean, Carina Bunea
Dansatori: Gyerman Alexandra, Sztankovits Noémi-Csilla, Vanessa, Doboș Etien, Kocsis Márk, Szilágyi Patrik
 

Biletele se pot achiziționa de pe mySTAGE.ro sau de pe Bilet.ro.