Un premiu și două nominalizări la GALA PREMIILOR UNITER 2021

Un premiu și două nominalizări la GALA PREMIILOR UNITER 2021
19-07-2021

În această seară, luni 19 iulie 2021, GALA PREMIILOR UNITER - sărbătoarea Teatrului românesc - are loc pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București, începând cu ora 21.00.

💐💐💐 Doamna #IleanaPloscaru, marea actriță a teatrului constănțean, va fi distinsă cu "Premiul pentru întreaga activitate". Anul acesta doamna Ploscaru a împlinit 90 de ani de viață, 70 de ani de teatru si 60 de ani de cand joacă la Constanța.

⭐️⭐️⭐️ De asemenea, TEATRUL DE STAT CONSTANȚA are încă două nominalizări, primele după 1994.

👉 Regizoarea Diana Mititelu a fost nominalizată la secțiunea DEBUT pentru regia spectacolului „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya. 💐

👉 Actrița Cătălina Mihai a fost nominalizată la secțiunea CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL SECUNDAR, pentru rolul Speed din spectacolul „Doi tineri din Verona” de William Shakespeare, regia Alexandru Mâzgăreanu. 💐

🥇Multă baftă minunaților noștri colegi! Indiferent de ce se va întâmpla în această seară, datorită vouă, întreaga echipă a dramaticului constănțean este celebrată în lumea teatrului!

🎥 De la ora 20.00 se transmite LIVE pe contul de YouTube UNITER ROMÂNIA și pe pagina de facebook a UNITER sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului.

📺📡🖥 La ora 21.00, ceremonia acordării Premiilor UNITER va putea fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural. Online pe www.uniter.ro, www.tvr.ro și preluat de pagina de Facebook UNITER https://www.facebook.com/UNITERoficial.